Welkom in de Veldbloemenbuurt

Ontdek de Veldbloemenbuurt, ontmoet elkaar en organiseer mee. Hoe fijn is het om op de plek waar je woont, je omgeven te weten door buurtgenoten waar je je mee verbonden voelt. Verbonden doordat je elkaar kent, elkaar helpt of samen iets onderneemt.

We hebben al twee apps, buurpraat en WABP Veldbloemenwijk, die handig zijn om met elkaar te communiceren. Deze website dient ter aanvulling daarop. De bedoeling is dat je hier meer informatie kunt vinden over je buurtgenoten die zich nader willen voorstellen, maar ook informatie over de geschiedenis van onze buurt, over activiteiten die door buurtgenoten worden georganiseerd, over hulpdiensten die buurtgenoten elkaar aanbieden, enzovoort.

Deze site is van en voor ons en we kunnen er van maken wat we zelf willen. Stap 1 is dat je jezelf aanmeldt en andere buurtgenoten uitnodigt zich ook aan te melden. Daarmee verplicht je je nergens toe.

De site is te bezoeken zonder inlog. Als je iets wilt plaatsen, meld je je aan. Dan kun je bij Buren jezelf kort introduceren en kiezen of je zichtbaar wilt zijn voor iedereen, alleen voor ingelogde buren of niet zichtbaar. Door een foto van jezelf te plaatsen en wat achtergrondinformatie over jezelf die je wilt delen met anderen, gaat het leven. Als voldoende buurtgenoten zich aangemeld hebben kunnen we aan de slag met het toevoegen van interessante informatie en het organiseren van activiteiten.

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema en doelgroep zoeken naar een passende activiteit. Tip: Als je bent ingelogd, kun je de Agenda printen of downloaden!

Bij Prikbord vind je vrijwillige oproepen van en voor betrokken bewoners in onze buurt. Plaats hier een berichtje als je een idee hebt of je buren iets wilt lenen of om hulp wilt vragen.

Benieuwd welke organisaties, initiatieven en bewonersgroepen actief zijn in de Veldbloemenbuurt en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Organisaties. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en wijk.

Als je bent ingelogd, klik dan 'Volgen', je krijgt dan per e-mail bericht als er iets nieuws is geplaatst. Handig!

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze plek? Klik hieronder 'meld je aan'.

Meld je aan