Welkom in Utrecht

Verbinden doe je met WijkConnect Utrecht

Wil je weten wat er in je wijk te doen is? Je bewonersinitiatief laten stralen? Samenwerken met andere organisaties? Je hulpvraag, aanbod of idee delen? Vind elkaar en werk samen aan fijne, leefbare wijken in het prachtige Utrecht.

  • Agenda: Vind activiteiten voor jou en je buren. Filter op thema, doelgroep en wijk. Log in voor print- en download opties op stad- of wijkniveau.
  • Vraag en aanbod: Plaats je aanbod of deel je hulpverzoek in cultuur, zorg, burenhulp en lokaal ondernemerschap.
  • Wijken: Ontdek je eigen wijk, ontmoet elkaar en organiseer mee.
  • Organisaties: Vergroot je netwerk en vindt organisaties, initiatieven en ontmoetingsplekken voor samenwerking. Log in voor netwerklijsten op wijk- en stadsniveau.
  • NIZU: Wat je plaatst in 'organisaties' en 'agenda' komt automatisch op de website van het Netwerk Informele Zorg Utrecht
  • Op de hoogte blijven? Meld je aan in wijk of stad en klik op 'volgen'.

Eigen podium voor je bewonersinitiatief

Laat je bewonersinitiatief stralen. Ga naar 'organisaties', 'toevoegen' en kies 'bewonersinitiatief'. Je bent gelijk zichtbaar in wijk en stad. Met een eigen domeinnaam maak je het nog persoonlijker.

Extra aandacht voor kunst-cultuur en zorg-welzijn.

Vanuit samenwerking met Gemeente Utrecht zijn deze netwerken extra zichtbaar met een eigen button. Hier bij staan? Voeg ‘kunst’, ‘cultuur’, ‘zorg’ of ‘welzijn’ aan je organisatie toe.

Hulp nodig of zelf aan de slag? Contacteer info@wijkconnect.com of 'hulp nodig' als je bent ingelogd.

WijkConnect is ontstaan in Utrecht Hoograven (2012) en heeft zich sindsdien ontwikkeld dankzij de inzet van betrokken buurtbewoners, partners, organisaties, in samenwerking met DOCK Utrecht. Onze missie: Mensen verbinden in de wijk!

Meld je aan