Welkom in Tilburg

Ontdek je stad Tilburg, ontmoet elkaar en organiseer mee in de wijk.

Welkom bij WijkConnect Tilburg. Het platform voor verbinding in de wijk. Bij 'wijken' vind je deelnemende wijken. Ook starten in je eigen wijk? Neem contact op via info@wijkconnect.com.

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema, doelgroep, maar ook per wijk zoeken naar een passende activiteit. Tip: Als je bent ingelogd, kun de Agenda printen of downloaden op stad of wijkniveau!

Benieuwd welke organisaties actief zijn in de wijken en stad en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Organisaties. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en wijk.

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze plek? Ga naar je eigen wijk en klik daar 'meld je aan'. Het is gratis voor bewonersinitiatieven en organisaties.

Hulp nodig bij het gebruik van dit platform of het platform in je eigen wijk op maat aanpassen? Mail info@wijkconnect.com of als je bent ingelogd de knop 'hulp' nodig' bovenaan. We helpen je graag verder.