Organisaties in Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil - Senioren

Ontdek onze 10 organisaties en initiatieven

Fiets- en wandelpuzzeltocht
Op donderdag 7 september a.s organiseert Seniorenvereniging Kanaalzone we een fiets- en een wandelpuzzeltocht. De fietspuzzeltocht is ca. 15 km lang en de wandelpuzzeltocht ca. 4,5 km. De deelnemers moeten de route zelf volgen met behulp van aanwijzingen welke men op papier meekrijgt. Tussentijds moeten er ook vragen worden beantwoord, waarvan de antwoorden te vinden zijn op de route zelf.Het inschrijven en vertrek is bij “de Halle”, aan de Rooseveltlaan in Axel.Er
St. Welzijn Ouderen Sluiskil
De “Stichting Welzijn Ouderen Sluiskil” is een organisatie die de belangen van alle senioren van 50 jaar en ouder in de regio Sluiskil behartigt.
Aan-z
Gratis informatie, advies en (opvoed)ondersteuning voor alle inwoners van de gemeente Terneuzen
Radio Zeeuws Vlaanderen
24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij er voor u!Met de allerbeste hits van nu en lang vervlogen jaren.Gewoon lekker muziek die niet verveelt.Met landelijk, regio-nieuws, nieuwtjes en tips.
Buurtzorg Sas van Gent
Wij leveren zorg bij u thuis. Professioneel en Persoonlijk
Mfc De Kirke
De Kirke is een multifunctioneel centrum in Westdorpe. De Kirke is ontstaan na sluiting van de katholieke kerk. In het centrum vinden diverse activiteiten plaats en de ruimtes kunnen ook worden gehuurd voor privé gelegenheden.