Agenda van Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil

Ontdek de 16 activiteiten en doe mee!

Maandag 23 mei13:15
Tai Chi chi gong
Tai chi is een Chinese vechtkunst, die ook wordt gebruikt als bewegingstherapie. De bewegingen zijn vloeiend en iedereen kan meedoen. Tai chi helpt u om uw spieren soepel te houden en u wordt er blij van. Vooral in Aziatische landen is tai chi erg populair onder senioren, maar ook in Nederland wordt het veel beoefend. Ook iets voor u?
Maandag 23 mei13:30
Bridgeclub Sas van Gent
Veel mensen die op zoek zijn naar een hobby, die zij samen met hun partner kunnen beoefenen, komen uit bij bridge. Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan u tot op hoge leeftijd veel plezier kunt beleven. Het spel met 52 kaarten wordt gespeeld door 4 spelers, verdeeld in 2 paren. Bij bridge speelt u samen met uw partner (die tegenover u zit) tegen een ander paar. Op elk spel probeert u met uw partner meer slagen te maken dan de tegenstanders. Een spel duurt ongeveer tien minuten. Lees meer...
Maandag 23 mei13:30
Koffiemiddag in De Kirke
Vindt u het fijn om er eens uit te zijn en andere mensen te ontmoeten?
Maandag 23 mei13:30
Koffiemiddag Aan-z
Voor mensen die graag in contact willen komen met andere mensen organiseert Aan-z deze koffiemiddag. Gezellig even eruit en een praatje maken onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.
Maandag 23 mei13:30
Kaarten
Bieden, jokeren en bridgen
Maandag 23 mei15:00
Tai chi qi gong beginners
Ontspanning, energie opwekken en jezelf in balans brengen.
Maandag 23 mei18:00
Biljarten
Op maandagavond wordt er in de sacristie recreatief gebiljart.
Maandag 23 mei19:00
Volksdansvereniging De Grutmoole
Volksdansgroep de Grutmoole is inmiddels ruim 40 jaar een begrip in Sas van Gent. Het is een vereniging met een rijke historie, die zeer actief is en door het jaar heen naast het dansen ook allerlei andere activiteiten voor haar leden organiseert.
Dinsdag 24 mei13:30
Koffiemiddag Statie Sas van Gent
Er even uit zijn en samen een kopje koffie drinken.
Woensdag 25 mei10:30
Formulierenbrigade Sas van Gent
Hulp bij het begrijpen of invullen van formulieren.