Agenda van Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil

Ontdek de 18 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Morgen 03 oktober11:30
Kom op de soep
Samen met buurtbewoners genieten van een maaltijd en het samenzijn. Snert met pannenkoeken staat op het menu. Eet je mee? Gelieve te betalen per pin.
Morgen 03 oktober13:00
Tai chi qi gong beginners
Ontspanning, energie opwekken en jezelf in balans brengen.
Morgen 03 oktober13:15
Tai Chi chi gong
Tai chi is een Chinese vechtkunst, die ook wordt gebruikt als bewegingstherapie. De bewegingen zijn vloeiend en iedereen kan meedoen. Tai chi helpt u om uw spieren soepel te houden en u wordt er blij van. Vooral in Aziatische landen is tai chi erg populair onder senioren, maar ook in Nederland wordt het veel beoefend. Ook iets voor u?
Morgen 03 oktober13:30
Koffiemiddag in De Kirke
Vindt u het fijn om er eens uit te zijn en andere mensen te ontmoeten?
Morgen 03 oktober13:30
Koffiemiddag Aan-z
Voor mensen die graag in contact willen komen met andere mensen organiseert Aan-z deze koffiemiddag. Gezellig even eruit en een praatje maken onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.
Morgen 03 oktober18:00
Biljarten
Op maandagavond wordt er in de sacristie recreatief gebiljart.
Morgen 03 oktober19:00
Volksdansvereniging De Grutmoole
Volksdansgroep de Grutmoole is inmiddels ruim 40 jaar een begrip in Sas van Gent. Het is een vereniging met een rijke historie, die zeer actief is en door het jaar heen naast het dansen ook allerlei andere activiteiten voor haar leden organiseert.
Dinsdag 04 oktober13:00
Kom op de Soep
Samen met buurtbewoners genieten van snert met wafels en gezellig samenzijn. Eet u mee? Meld u voor 22 september aan bij aan-z: info@aan-z.eu of 0115-563015. Gelieve per pin betalen.