Agenda van Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil

Ontdek de 16 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Vandaag 13:00
Museum wandeling
U start met koffie/thee en een lekkere versnapering. Vanaf het museum (Vogelschorstraat 7) volgt een wandeling van 4,3 km inclusief vragenlijst over monumenten. De activiteit wordt aangeboden door KBO/PCOB. Aanmelden is niet nodig.
Vandaag 13:30
Kaarten
Vrij kaarten, jokeren, bieden, bridge
Vandaag 20:00
The Billy Joel Experience + Elton
 Wanneer de twee popiconen Elton John en Billy Joel in 1994 samenkomen komt er een bijzonder live spektakel tot stand: de Face To Face tour. Samen toerden de twee over de hele wereld en brachten hun grootste hits aan een miljoenenpubliek. Optreden doen ze nog wel, maar niet meer langs de internationale podia. Niet getreurd! De Face 2 Face: This is Elton + Billy Joel Experience Lees meer...
Maandag 10 oktober13:00
Tai chi qi gong beginners
Ontspanning, energie opwekken en jezelf in balans brengen.
Maandag 10 oktober13:15
Tai Chi chi gong
Tai chi is een Chinese vechtkunst, die ook wordt gebruikt als bewegingstherapie. De bewegingen zijn vloeiend en iedereen kan meedoen. Tai chi helpt u om uw spieren soepel te houden en u wordt er blij van. Vooral in Aziatische landen is tai chi erg populair onder senioren, maar ook in Nederland wordt het veel beoefend. Ook iets voor u?
Maandag 10 oktober13:30
Koffiemiddag in De Kirke
Vindt u het fijn om er eens uit te zijn en andere mensen te ontmoeten?
Maandag 10 oktober13:30
Koffiemiddag Aan-z
Voor mensen die graag in contact willen komen met andere mensen organiseert Aan-z deze koffiemiddag. Gezellig even eruit en een praatje maken onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.