Welkom in Terneuzen

Samen in Terneuzen is een online platform van én voor inwoners van de gemeente Terneuzen. Je vindt hier alle activiteiten, initiatieven en organisaties. Bij ‘kernen’ vind je het aanbod van de verschillende dorpen.

  • Zoek of deel activiteiten op de Agenda. Activiteiten zijn ingedeeld op thema, doelgroep en per dorp.
  • Lees of deel zelf nieuws bij het onderdeel Nieuws.
  • Bekijk of deel activiteiten en diensten zonder vaste datum bij Aanbod zonder datum.
  • Ben je benieuwd welke organisaties, buurthuizen, verenigingen en clubs er actief zijn in gemeente Terneuzen? Kijk dan bij ‘Organisaties.

Zelf iets plaatsen op Sameninterneuzen.nl?

Wil je jouw activiteit, initiatief of organisatie/vereniging delen? Maak dan gratis een account aan. Ben je alleen actief in je eigen kern? Meld je dan aan in je kern via 'kernen'. Organisaties en initiatieven die gemeentebreed actief zijn kunnen onderaan deze pagina klikken op 'doe mee'. Je maakt eerst je organisatie, groep of bewonersinitiatief zichtbaar. Vervolgens kan je activiteiten of nieuws delen. Heb je al een account? Dan kan je rechtsboven direct inloggen.

Als je bent ingelogd kan je gegevens en activiteiten aanpassen en toevoegen*. Bij alles wat je plaatst op Sameninterneuzen.nl kan je zelf contactpersoon zijn of een contactpersoon kiezen. Als er geen contactpersoon is, bv bij nieuws, kan je die weglaten.

* Sameninterneuzen.nl behoudt zich het recht voor om items te wijzigen/verwijderen als items niet op de in de juiste categorie staan of geen actuele gegevens bevat. Degene die het item heeft geplaatst, wordt hiervan op de hoogte gebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen via communicatie@aan-z.eu.

Meld je aan