Welkom in Terneuzen

Welkom op Samen in Terneuzen. Ontdek activiteiten in jouw wijk, ontmoet elkaar en organiseer mee

Samen in Terneuzen is een online platform van én voor inwoners van de gemeente Terneuzen. Je vindt hier activiteiten, initiatieven en organisaties bij jou in de buurt. 

Platform gemeente Terneuzen

Je bent nu op de pagina van gemeente Terneuzen. Hier vind je het complete aanbod van activiteiten en organisaties in gemeente Terneuzen. Bij ‘kernen’ vind je het aanbod per dorp. Wil je zelf een activiteit delen of als organisatie deelnemen aan Sameninterneuzen.nl? Lees dan onderaan hoe je zelf iets kan plaatsen op Sameninterneuzen.nl. 

Agenda

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten voor jong en oud in gemeente Terneuzen. Je kan op thema, doelgroep en per dorp zoeken naar activiteiten.

Nieuws

Ben je benieuwd naar het laatste nieuws? Of wil je nieuws delen? Dat kan hier.

Aanbod zonder datum

Hier vind je (doorlopende) activiteiten en diensten in gemeente Terneuzen zonder vaste datum.

Organisaties

Ben je benieuwd welke organisaties, buurthuizen, verenigingen en clubs er actief zijn in gemeente Terneuzen en wil je hen makkelijk bereiken? Kijk dan bij ‘organisaties’. Ook hier kan je zoeken op thema, doelgroep en locatie.

Kernen

Wil je zien of delen wat in jouw dorp te doen is? Ga dan naar ‘kernen’.

Zelf iets plaatsen op Sameninterneuzen.nl?

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze website? Maak dan gratis een account aan via onderstaande button ‘doe mee’ of klik rechtsboven op inloggen. Je maakt dan eerst je organisatie, groep of bewonersinitiatief zichtbaar. Vervolgens kan je activiteiten of nieuws delen. Heb je al een account? Dan kan je rechtsboven direct inloggen.

Als je bent ingelogd kan je gegevens en activiteiten aanpassen en toevoegen*. Bij alles wat je plaatst op Sameninterneuzen.nl kan je zelf contactpersoon zijn of een contactpersoon kiezen. Als er geen contactpersoon is, bv bij nieuws, kan je die weglaten.

* Sameninterneuzen.nl behoudt zich het recht voor om items offline te zetten als items niet op de in de juiste categorie staan of geen actuele gegevens bevat. Degene die het item heeft geplaatst, wordt hier van op de hoogte gebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen via communicatie@aan-z.eu.

Meld je aan