Onze missie

WijkConnect is in 2012 opgericht om mensen in de samenleving bij elkaar te brengen. Wij geloven dat verbonden buurten en wijken prettiger zijn om in te wonen. We hebben het daarom onze missie gemaakt om `mensen te verbinden in de wijk`.

We willen de manier waarop Nederland lokaal samenwerkt, positief veranderen. Ons product wordt wel eens de sociale bekabeling genoemd. Niet de infrastructuur onder de grond die de huizen verbindt, maar de infrastructuur boven de grond die de mensen verbindt. Onze aandacht voor de mensen die met WijkConnect werken, in combinatie met dagelijkse vernieuwing van de techniek, voedt onze passie om lokaal grensverleggend te zijn.

Door ons toe te leggen op het ontwikkelen van online bouwstenen voor het leggen van verbindingen, hopen wij in onze missie te slagen. Dit doen wij samen met inwoners en organisaties die actief zijn in de wijk.

Voor deze missie staan wij elke dag op. Hoe meer verbindingen wij kunnen faciliteren, hoe succesvoller wij ons voelen. WijkConnect is voor ons pas een succes als iedereen verbonden is in de wijk.

Met een verbindende groet

Team WijkConnect

2020-foto-collage-gebruikers-mensen-verbinden-in-de-wijk.jpeg