BSO Kleurenpret

non-profit organisatie
Kinderopvang

BSO Kleurenpret is de BSO waar educatie en plezier centraal staan.

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die er alles aan doen, binnen hun mogelijkheid, om uw kind zich thuis te laten voelen in de BSO. In onze werkwijze staat het kind en de ontwikkeling centraal.  

Ons doel is om opvang aan te bieden waar kinderen graag met plezier naar toe gaan. Dit betekent dat wij ons verplaatsen in de wensen, behoeften en uitdagingen waar kinderen van 4 tot 13 jaar mee te maken hebben. Wij proberen kinderen te stimuleren om nieuwe gebieden te verkennen en activiteiten uit te proberen. De kinderen kunnen zelf kiezen aan welke activiteiten ze deel willen nemen of dat zij zich juist even rustig willen terugtrekken.

BSO Kleurenpret biedt opvang aan met structuur en ritme waarin momenten van spanning en rust elkaar afwisselen.

Kinderen ontwikkelen zich het best in een omgeving waarin warmte, liefde, aandacht en veiligheid aanwezig zijn. BSO Kleurenpret ziet zich als medeopvoeder naast de hoofdopvoeder, de ouders. Vanuit deze gedachten begeleiden wij de kinderen in hun groei en stimuleren onze pedagogische medewerkers de kinderen in hun ontwikkeling. Maar ook bieden wij een klimaat waar kinderen zich bewust worden van maatschappelijke gangbare normen en waarden, waarbij de eigenheid van ieders (culturele) achtergrond gerespecteerd wordt, zolang dit niet in strijd is met de uitgangspunten van het pedagogisch beleid.  

Wie

Kinderen

Waar

Mathenesserdijk 421
Rotterdam

Contact

Neem contact op met Lucy :

Lucy de Pina Monteiro
Contactpersoon
8