Mantelfoon

non-profit organisatie
Welzijn
Welzijn

Zorg jij voor je zieke partner, gehandicapte kind, buurman met dementie of je ouder(s)?

Je bent niet de enige die langdurig voor een naaste zorgt. Rotterdam telt maar liefst 85.000 mantelzorgers: een getal waar we trots op zijn.

Mantelzorgen is namelijk iets moois. Tegelijkertijd kan het soms lastig zijn. Daarom is Mantelfoon er voor je. Wij bieden je een luisterend oor, een steun in de rug, een hart onder de riem. Wij staan voor je klaar met raad en daad.

Mantelfoon is hét stedelijke mantelzorgsteunpunt in Rotterdam. Heb je een praktische vraag, behoefte aan een luisterend oor of hulp nodig bij het aanvragen van regelingen?

We doen onze uiterste best om al je mantelzorgvragen te beantwoorden. We nemen de tijd voor je. We denken met je mee. We hebben oprechte aandacht voor je. Je staat er niet alleen voor. We staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor je klaar.

Bel gratis naar: 0800 777 33 33.

Als je belt, krijg je een medewerker aan de telefoon met een professionele achtergrond én hart voor de zorg. Juist omdat onze telefonisten ervaring hebben met (mantel)zorg, begrijpen ze jouw situatie. Je kunt je verhaal kwijt: wij luisteren met aandacht naar je én helpen je waar nodig en waar kan. Soms is één telefoontje voldoende om je op weg te helpen. Als er meer nodig is om je te steunen, staan onze mantelzorgcoaches voor je klaar. Zij begeleiden je verder. Wat je situatie, vraag of verzoek dan ook is… Je kunt verwachten dat Mantelfoon er álles aan doet om je zo goed mogelijk (verder) te helpen!

Wil je liever contact via onze chat? Ga dan naar www.mantelfoon.nl en start een chatgesprek met één van onze medewerkers.

Voor wie is Mantelfoon:

• Voor iedereen die voor een naaste in Rotterdam zorgt;

• Voor jonge en oudere mantelzorgers.

Mantelfoon is een samenwerking van wmo radar en De ZorgCentrale (beiden onderdeel van Incluzio) met subsidie van de gemeente Rotterdam.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Merel:

Merel Mantelfoon
Contactpersoon
13