Organisaties in Stevensweert

Ontdek onze 8 organisaties en initiatieven

Seniorenvereniging Stevensweert
Seniorenvereniging Stevensweert is een vereniging speciaal voor leden van 55 jaar en ouder. Iedere donderdag -het hele jaar door- worden kaartmiddagen gehouden, maar niet alleen kaarten ook rummikub, kaarten maken of handwerken, zoals haken kan van 13.30 uur tot 16.30 uur in het Trefcentrum Stevensweert. Daarbij worden het hele jaar door leuke extra activiteiten georganiseerd.
Zonnebloem Terra Mosa
De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet.Wil jij mensen leren kennen met wie het klikt? Wil je eropuit, om dat te doen wat je leuk vindt? Eens een keer mee op vakantie? Of ken je iemand met een fysieke beperking die dat graag zou willen? Neem dan contact op en kijk met ons naar de mogelijkheden. 
ZijActief afdeling Stevensweert
Wordt ook lid! Mail naar zijactiefstevensweert@outlook.com of bel naar 06-81077504
Kindervakantiewerk Stevensweert
KVW Stevensweert is er voor alle kinderen woonachtig in Stevensweert in de leeftijd van 0 t/m 13 jaar (t/m brugklasleerlingen). We bieden voor alle leeftijden een uitdagend programma aan, soms geschikt voor alle leeftijden en sommige activiteiten voor bepaalde leeftijdscategorieën.
Stichting Kaarsenfeest Stevensweert
Sinds 1998 organiseert de Stichting Kaarsenfeest Stevensweert op en rondom het historische Jan van Steffeswertplein in de kersttijd het Kaarsenfeest.
Amici Insulae
Amici Insulae is een vereniging van mensen die binding hebben met en/of belangstelling hebben voor de indrukwekkende historie van Stevensweert en Ohé en Laak.
Badmintonclub Stevensweert
Badmintonclub Stevensweert speelt elke donderdagavond vanaf 20:00 in sporthal De Werken te Stevensweert badminton. Het is een vereniging bestaande uit ongeveer 30 leden met een gevarieerde leeftijd van ongeveer 25 tot 70 jaar, met name wonende in Stevensweert, Maasbracht, Sint Joost, Echt en Susteren. Er zijn verschillende speelsterktes, waarbij we zorgen dat alle spelers aan bod komen en een goede partij kunnen spelen, aangepast op speelniveau. We nemen met 2 teams deel aan RCML
Budovereniging Fightpoint
Ieder mens is anders en we hebben allemaal verschillende wensen. De een wil meer zelfvertrouwen, de andere wil sterker worden, de ander wilt afvallen. Bij Fightpoint trainen we met elkaar, om samen beter te worden, maar worden je eigen wensen voorop gesteld. Maak je eigen wensen kenbaar bij de trainers en ze zullen je helpen om je doel te behalen.