Organisaties in Maasbracht

Ontdek onze 15 organisaties en initiatieven

KBO Maaskernen
KBO Maaskernen is een seniorenvereniging.
KSW Maasbracht De Zorggroep
Op een mooie locatie aan de rand van Maasbracht heeft De Zorggroep vier groepswoningen voor in totaal 32 mensen met dementie gerealiseerd. De Zorggroep wil de bewoners daar goede zorg bieden met passende ondersteuning en een juiste benadering. De zorg is gericht op het welbevinden van de bewoners, waarbij wordt uitgegaan van de belevingswereld van elk individu en zijn persoonlijke behoeften en mogelijkheden.
Dagbesteding Maasbracht - Brachterveld
Mensen ontmoeten voor een praatje, activiteiten ondernemen, wandelen of op een andere manier bezig zijn. We ontmoeten u graag, welkom!
Badmintonclub Maasdroppers
Badmintonclub Maasdroppers is een club waar men recreatief kan spelen maar ook kan deelnemen in bondscompetities of recreatieve competities. Het is een club voor jong en oud waarbij plezier in de sport voorop staat. We hebben een zeer actieve jeugdgroep onder leiding van enthousiaste trainers. Er is badminton training mogelijk voor elke leeftijd, dus ook weer van jong tot oud.Er kan binnen onze club worden gespeeld op elk niveau, van beginner tot gevorderde. Gezien de grote groep aan
Harmonie St. Cecilia
Harmonie St. Cecilia Maasbracht is een muziekvereniging die is opgericht in 1885. Ze kent een rijke historie in het dorp aan de Maas. Het grote harmonieorkest kent begin 2024, 46 leden en staat onder leiding van dirigent Richard Dols. Naast het harmonieorkest kent de vereniging een jeugd/opleidingsorkest en kent in 2024 28 leden, waarvan een aantal leden ook deel uitmaken van het harmonieorkest. Wanneer leerlingen ongeveer 1 jaar les gevolgd hebben, beginnen ze in het Jeugdensemble.
Positieve Gezondheid
Leren omgaan met de uitdagingen waar U in het leven mee te maken heeft. Meer veerkracht, eigen regie en gemakkelijker kunnen aanpassen. Genieten en opgelucht zijn, met alle schommelingen die het leven met zich meebrengt. Klinkt dat interessant? Dan is meer weten over Positieve Gezondheid iets voor U!U kunt op 2 manieren aan de slag met Positieve Gezondheid: met een korte workshop van een halve dag of een inspiratietraining van 3 halve dagen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om
Waterscouting De Oude Tip Maasbracht
Waterscouting De Oude Tip is een watergroep uit Maasbracht. Dit betekent dat wij wekelijks uitdagende activiteiten op en rond het water organiseren voor kinderen van 7 tot 19 jaar. Via kano's, lelievletten en motorbootjes maken de leden al vanaf jonge leeftijd kennis met het leven op het water. Via typische scouting activiteiten worden meiden en jongens uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen, en ontstaan er vriendschappen voor het leven. Ook wordt er een aantal keer per jaar op kamp
Zonnebloem Terra Mosa
De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet.Wil jij mensen leren kennen met wie het klikt? Wil je eropuit, om dat te doen wat je leuk vindt? Eens een keer mee op vakantie? Of ken je iemand met een fysieke beperking die dat graag zou willen? Neem dan contact op en kijk met ons naar de mogelijkheden. 
Ontmoeten & Ontwikkelen
Ontmoeten & Ontwikkelen is voor mensen die net een extra stapje nodig hebben om mee te doen in de maatschappij. We organiseren laagdrempelige activiteiten en kijken samen met kandidaten naar interesses, kwaliteiten en mogelijkheden.
Stichting Kré-Aktief
Voor meer informatie, zie onze website of neem contact met ons op.Telefonisch bereikbaar op: maandag en dinsdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur op 0657928723.
Zwemclub 50+
Meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.
Brach.nl
Brach.nl is een organisatie die diverse activiteiten voor kinderen en jongeren in Maasbracht en omstreken in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar organiseert. Onze organisatie bestaat uit de volgende sub organisaties: KVW, Jeugdwerk, Sinterklaas, Oranjecomite.