Organisaties in Linne

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Tennisclub Linne
Tennis is een populaire sport. Meer dan 1 miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan. En dat is niet zo gek want iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden.
Zonnebloem Terra Mosa
De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet.Wil jij mensen leren kennen met wie het klikt? Wil je eropuit, om dat te doen wat je leuk vindt? Eens een keer mee op vakantie? Of ken je iemand met een fysieke beperking die dat graag zou willen? Neem dan contact op en kijk met ons naar de mogelijkheden. 
Zwemclub 50+
Meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.
Kerkelijk Zangkoor Sint Martinus Linne
Linne is door Kerkelijk Zangkoor Sint Martinus tot in de verre omtrek bekend vanwege zijn gregoriaanse traditie.
Linner Revue
Op 21 mei 2015 werd de “Stichting Linner Revue“ opgericht.Het doel van deze stichting is het organiseren van een Revue, op het gebied van zang, dans, muziek en toneel.Tevens wordt het vergroten van het dorpsgevoel nagestreefd door jeugd en volwassenen uit Linne bij de Revue te betrekken.
SmikkeLin
In samenwerking met Ruud Hanot van Café den Tegel te Linne en Slagerij Wolfhagen te Maasbracht organiseren Linner vrijwilligers een gelegenheid voor senioren uit Linne én omgeving. Kom ook genieten van een heerlijke dagschotel die geserveerd wordt onder het motto: "Same aete waat de pot sjaf". Voor een bedrag van € 15,- kunt u aanschuiven aan de tafel en krijgt u een uitstekende, vers gekookte