Schaatsvereniging de IJsvogels Angeren

non-profit organisatie
Sport
Sport

Schaatsvereniging de IJsvogels in Angeren biedt bij aanhoudende vorst gelegenheid tot schaatsen voor haar leden op een verzorgde ijsbaan. Deze baan, genaamd de Kniewilligendries, is gelegen achter de remise Van Connexxion nabij de Betuwespoorlijn op het industrieterrein Bemmel-Huissen. Er wordt geveegd, er is verlichting en koek- en zopie.

De leden van de IJsvogels trainen op zondagochtend, dinsdagochtend, woensdagavond en vrijdagochtend in 't Triavium te Nijmegen. Ze zijn goed herkenbaar aan de pakken. Het schaatsen is recreatief maar ook op wedstrijdniveau, veelal marathons op regionaal niveau. De woensdagavondtraining sluit traditioneel met een gezellige derde helft.

Plezier in de sport staat voorop, maar ook leren van elkaar.

Jaarlijks is de club vertegenwoordigd op de Weissensee voor deelname aan de alternatieve elfstedentocht. Dat heeft gigantisch veel trotste sporters maar ook kruisjes opgeleverd. De vereniging heeft een regionale functie. Wedstrijdrijders buiten Angeren hebben via de IJsvogels een wedstrijdlicentie voor deelname aan KNSB wedstrijden.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Frankentaler 46
Huissen

Contact

Neem contact op met Schaatsvereniging:

Schaatsvereniging De Ijsvogels Angeren
Contactpersoon
-15