Volleybalsters gezocht!

Sport
Gezondheid
Geluk
29 april 2021
Hexagon Angeren zoekt versterking!

Foto: Linzy v/d Broek

Ons damesteam kan versterking gebruiken. Wij zijn op zoek naar dames die na een drukke studie- of werkdag graag voor de ontspanning willen volleyballen. Op maandagavond wordt er getraind in het Dorpshuis Angeren en de competitiewedstrijden worden gespeeld op donderdag avond. Dus geen wedstrijdverplichtingen in het weekend. Na afloop van de wedstrijd wordt er, onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat over de wedstrijd.

Ben je sportief aangelegd, fanatiek, een teamplayer en een gezelligheidsmens dan zijn wij op zoek naar jou. Om direct mee te kunnen doen aan de competitie is ervaring gewenst. Het damesteam speelt derde klasse. Maar met minder ervaring ben je uitaard ook altijd welkim bij Hexagon. Als je belangstelling hebt dan kun je jezelf nu al aanmelden via info@vchexagon.nl.

Wij laten weten wanneer we weer mogen trainen. Kom eens kijken op zondagochtend vanaf 10.00 uur in Gendt naast de sporthal waar sommige leden van Hexagon beachvolleyballen.

Belangstellende mogen twee maanden gratis meetrainen! Voor vragen kun je contact opnemen via info@vchexagon.nl of telefonisch bij bestuursleden. Zie ook www.vchexagon.nl en Facebook: Hexagon volleybal Angeren.

Wie

Volwassenen

Waar

Wagenweg 12d
Huissen

Contact

Neem contact op met Quint:

Quint van de Ven
Contactpersoon
0