Drumfanfare ESKA

non-profit organisatie
Musiceren

Drumfanfare ESKA uit Bemmel bestaat sinds 1958 en is een muziekvereniging voor jong en oud. ESKA neemt regelmatig deel aan optochten en showoptredens en organiseert tevens haar eigen taptoe: Aalbers-Taptoe Bemmel.

Zelf neemt ESKA ook deel aan optredens zoals taptoes, middagshows, streetparades, optochten, bloemencorso’s en festivals in zowel binnen- als buitenland.

De Drumfanfare kent een zeer uiteenlopende bezetting, het instrumentarium is als volgt: snaredrum, bassdrum, percussie, cymbals, cornet, trompet, euphonium, trombone, saxofoon, dwarsfluit/piccolo en sousafoon.

ESKA is een actieve vereniging met veel jeugdige leden. De muziekopleiding wordt in samenwerking door professionele docenten verzorgd. Aan de hand van een beproefde opleidingsmethode worden leerlingen begeleid door persoonlijke instructie vanaf het begin tot aan het punt waarop men een diploma kan halen en meedoen met het korps. Daarbij is ook ruimte voor samenspel.

Daarnaast verleent ESKA haar medewerking aan diverse lokale activiteiten zoals: Carnavalsoptocht, intocht Avondvierdaagse, fietsoptocht tijdens Koningsdag, Lampionnenoptocht, St. Nicolaas optocht Elden en Bemmel.

Naast het unieke gala-uniform beschikt ESKA ook over diverse thema-outfits zoals een Kozakken, Sultan en Musketier.

 

Met name voor themafeesten in België en Frankrijk wordt hier regelmatig naar gevraagd.

 

Kijk voor meer informatie op de website www.eska.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Waar

Sportlaan 1
Bemmel

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Renate:

Renate Boone
Contactpersoon
7