Clubs in Meer Vitaal

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Beheer Platform Meer Vitaal
Mijn naam is Anita Verstappen. Inwoner van onze gemeenschap en een bevlogen mens binnen het groots thema 'Vitaliteit'. Als professionele Vitaliteitsmakelaar® draag ik zorg voor een circulaire samenleving waarbij we samen-werken binnen de leef-, leer- en werkomgeving ten behoeve van een vitale(re) samenleving.Wil je meer weten? Ik kom graag met je in contact!
Tennisvereniging de Pletschmeppers
We zijn een kleine tennisvereniging in Geulle met veel actieve leden. Zowel op de baan als daarbuiten worden regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd. Naast het tennis is de gezelligheid een belangrijke reden waarom we zoveel trouwe leden hebben en ook steeds meer mensen lid worden van onze vereniging. We vinden het leuk als er prestaties worden geleverd, maar een must is dat niet. Een goede, vriendschappelijke en sportieve sfeer tussen de leden vinden wij net zo belangrijk.
Meerssen Beweegt
Meerssen Beweegt faciliteert, ondersteunt en verbindt sporten en bewegen in de gemeente Meerssen. Onze missie is om alle inwoners van Meerssen, jong en oud met en zonder beperking, een kans te geven op een gezonde en vitale leefstijl. Bewegen is namelijk gezond. Het zorgt voor plezier en draagt bij aan (talent)ontwikkeling en ontmoeting.