Welkom in Bruisende Dorpen

Welkom bij Bruisende Dorpen! Het online platform voor verbinding in Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen.

Bruisende Dorpen richt zich op het verbinden van inwoners, verenigingen/stichtingen met een maatschappelijk doel en ondernemers. Dat doet zij door:

  • het verlenen van steun aan dorpsactiviteiten;
  • het aandacht hebben voor de aankleding van onze dorpen;
  • het beheren van een digitaal platform voor onderling contact binnen de dorpen;
  • het organiseren van thema-avonden en netwerkbijeenkomsten;

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema, doelgroep, maar ook per wijk zoeken naar een passende activiteit. Tip: Als je bent ingelogd, kun de Agenda printen of downloaden op stad of wijkniveau! Onder de button Evenementen zie je de eenmalige (meerdaagse) activiteiten zoals een toneeluitvoering of het Darpfestival.

Benieuwd welke organisaties actief zijn in de wijken en stad en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Organisaties. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en wijk. Ben je een organisatie? Maak dan een account aan op de site dan kan je vervolgens een organisatiepagina aanmaken en agenda en prikbord items plaatsen.

Op ons Prikbord kan je een oproep plaatsen in het kader van vraag & aanbod. Dus bijvoorbeeld jezelf aanbieden als oppas maar ook hulp vragen bij bijvoorbeeld computerzaken! Hiervoor dien je je dan een account aan te maken op de website. Maar bedrijven of verenigingen kunnen hier bijvoorbeeld ook een vacature plaatsen door een prikbord item met kenmerk vacature aan te maken.

Meer weten of hulp nodig op het platform? Mail dan naar info@bruisendedorpen.nl.

Meld je aan