Organisaties in Heuvel

Ontdek onze 7 organisaties en initiatieven

Grote Broer Zus
Jong en oud groeien op in een samenleving die constant in beweging is. Jongeren doorlopen verschillende fases in hun leven; ze groeien op, ze gaan naar school, doen leuke dingen met vrienden en vriendinnen en groeien uit tot evenwichtige volwassenen.Voor het grootste deel van de jongeren verlopen al deze fases zonder al te grote obstakels. Vaak hebben jongeren een breed netwerk, in de vorm van ouders, vrienden en kennissen, dat hen ondersteunt tijdens de moeilijke keuzes die ze moeten
Gemeente Breda - afdeling Wijkzaken
De afdeling Wijkzaken vormt een eerste aanspreekpunt van de gemeente Breda ook voor de wijk Heuvel. Ze bestaat uit wijkmanager Henk van der Corput, sociaal wijkbeheerder Angelo Gommeren, fysiek wijkbeheerder Peter Bosman, projectmedewerker/assistent wijkbeheerder Liedewij Tom. Samen zetten zij zich vanuit de afdeling Wijkzaken in voor Breda Zuid-West waar Heuvel, Tuinzigt, Westerpark, Princenhage, Buitengebied Breda Zuid West, Haagpoort, Boeimeer en Ruitersbos onderdeel van zijn.
De Vlieren
De Vlieren is een ontmoetingsplaats voor jong en oud.
Chassé Theater en Cinema
Met drie theaterzalen en evenveel cinemazalen is het Chassé Theater het grootste culturele podium van Zuidwest-Nederland.
Surplus Welzijn
Je thuis voelen in je buurt. Jezelf goed kunnen redden in de samenleving. Je persoonlijk ontwikkelen bij uitdagende activiteiten. Behulpzaam zijn naar familie, vrienden en buren. Vragen durven stellen als je er zelf niet aan uit komt. Elkaar ontmoeten.Surplus kan samen met jou bijdragen aan die prettige samenleving met zorg voor elkaar. Doe je mee?
Fysiotherapie Bredero Breda
Bij Fysiotherapie Bredero begrijpen we de waarde van een gezond lichaam en actieve levensstijl voor uw welzijn. We streven ernaar om uw herstel te bevorderen, pijn te verlichten en optimale bewegingsvrijheid te bereiken. Onze deskundige fysiotherapeuten begeleiden u naar een gezonder, actiever en gelukkiger leven.
De Ader
De Ader is een initiatief van verschillende organisaties met als doel het samenzijn van de bewoners van Breda te vergroten door samen te dansen.We dansen in een sociaal veilige omgeving dicht bij huis en dat biedt voor iedereen kansen om mee te doen. We zijn ook zichtbaar in de publieke ruimte en spreken mensen aan op straat. We ontdekken dat je het samenzijn kunt vergroten door samen te dansen en we delen sterke en intieme levensverhalen. Want na het dansen is het