Zomerkorting op Coffee 'n Coach

Aangeboden
Ontmoeten
Komkommertijd = reflectietijd. Een goed gesprek helpt je direct op weg!

Komkommertijd = reflectietijd. Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd? Wat ging er goed? Waar ben je trots op? Wat was er moeilijk? En wat wil je het komende jaar anders doen? Hoe ziet dat eruit? Waar droom je van?

Zomaar wat vragen om over na te denken. Dat kan natuurlijk vanuit je eigen luie stoel in de tuin of op de camping, maar als je het écht concreet wilt maken, als je verder wilt gaan dan het maken van een to-do-lijstje dat uiteindelijk in een laatje verdwijnt, dan kan het helpen om een professionele sparringpartner op te zoeken. Eentje die doorvraagt, jou een spiegel voorhoudt en je aanmoedigt. Een goede coach dus.

Deze zomer bied ik Coffee 'n Coach-gesprekken aan tegen een gereduceerd tarief van €85,- (i.p.v. €127,50). Coffee 'n Coach is een eenmalige coachingsessie van 1,5 uur. Deze kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Amersfoort-Zuid, of we kunnen een wandeling maken op een plek naar keuze in de regio. Boek vóór 29 augustus 2021, profiteer van deze korting en voel je welkom!

Wie

Jongeren
Volwassenen

Prijs

€85,00

Contact

Neem contact op met Yvonne:

Yvonne Vermijn
Contactpersoon
-8