Eet Echt Eten leefstijlcoaching

onderneming
Leefstijl coaches

Herken je dit?

  • Je hebt alles al geprobeerd, je eet voor je gevoel bijna niks en toch lukt het maar niet om af te vallen.
  • Sinds je in de overgang bent wordt je leven beheerst door nachtelijke opvliegers, wisselende stemmingen en andere 40+ vrouwen ongemakken.
  • Je bent het niet, maar je lijkt wel zwanger.
  • Je bent al moe als je opstaat.

Zo kan en wil je het niet langer.

Anders eten: vers, zelf bereid zonder pakjes en zakjes

Met Echt Eten geef je jouw lijf de voedingsstoffen die het hard nodig heeft! Je krijgt veel meer voedingstoffen binnen dan je gewend was. Waarschijnlijk gaat het niet helemaal goed in je buik, anders had je niet zoveel klachten. In je darmen worden belangrijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, opgenomen en verlaten afvalstoffen je lichaam via je dikke darm. Als dat allemaal op rolletjes loopt voel je je top, heb je een gewicht dat helemaal bij je past en spring je elke dag blij en energiek je bed uit. Door Echt te gaan eten, gaat het al snel beter met je darmen. Dat is nog maar het begin! Wil je meer energie om lekker te kunnen doen waarvan je droomt, lees dan verder:

Met gezonde gewoonten pak je de oorzaak aan

Veel mensen eten op de automatische piloot, ze denken er niet teveel bij na. Wij mensen zijn gewoonte dieren. Jouw manier van eten is ontstaan door hoe er vroeger bij jou thuis thuis gegeten werd. Sommige chronische klachten zijn erfelijk, maar je eetgewoonten zijn dat vaak ook. Kennis over voeding helpt om je deze patronen bewust te worden en ze te veranderen in gezonde gewoonten.

Klachten zoals hierboven genoemd los je pas op door naar de oorzaak te zoeken. Als het rode lampje op je dashboard van je auto brandt, trek je toch ook het stekkertje er niet uit? Medicijnen laten in het gunstigste geval de symptomen verdwijnen, de oorzaak wordt niet aangepakt. Goed om tijdelijk in te zetten bij een acuut probleem, maar daarna moet je voor de echte oplossing met je neus onder de motorkap.

Drie peilers

Met een gezonder leefpatroon gaat afvallen gemakkelijker, blijf je daarna voor altijd op gewicht en spring je elke dag opgewekt je bed uit. Het gaat om de balans tussen Voeding, Beweging en Ontspanning.

Wil jij afvallen en gezonder worden, neem contact op via het contactformulier of bel met Hilda Mossink 06-44286934

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Hilda:

Hilda Mossink
Contactpersoon
-8