Welkom in Amersfoort

Ontdek hier welzijnsactiviteiten en initiatieven in de stad en in jouw wijk.

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema, doelgroep, maar ook per wijk zoeken naar een passende activiteit. Tip: Door aan de linkerkant op Kaart te klikken zie je direct waar een activiteit plaatsvindt!

Activiteiten en initiatieven zonder vaste datum kun je vinden in de Etalage. Benieuwd welke organisaties actief zijn in de stad en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Organisaties. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en wijk.

Bij Prikbord vind je oproepen van en voor betrokken inwoners en organisaties. Plaats hier een berichtje als je hulp zoekt of juist hulp kunt bieden! Een ruimte nodig voor een activiteit? Kijk dan bij Ruimte Verhuur. Meer ontdekken over je eigen wijk? Bij Wijkwebsites vind je links naar de wijkwebsites die in Amersfoort actief zijn.

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze plek? Maak dan gratis een account aan via onderstaande button. Je maakt dan eerst je organisatie, groep of bewonersinitiatief zichtbaar. Vanuit daar kun je plaatsen in Agenda, Prikbord of Etalage voor een specifieke wijk of voor heel Amersfoort.

Hulp nodig bij het gebruik van dit platform? Klik dan hier voor de handleiding!

Dit platform is een initiatief van Indebuurt033 in samenwerking met haar lokale netwerk aan partners, initiatieven en wijkwebsites.

Neem voor meer informatie of vragen contact op via samen@indebuurt033.nl

Meld je aan