Organisaties in Koudekerk aan den Rijn

Ontdek onze 26 organisaties en initiatieven

Dekkend netwerk AED
In het uitvoeringsprogramma 2018-2022 “Groene stad met lef” is opgenomen dat onze gemeente beschikt over een dekkend netwerk aan AED’s. Een dekkend netwerk betekent dat binnen een straal van 500/600 meter (6 minuten) een AED 24/7 beschikbaar is (volgens advies van de Hartstichting). In de buitengebieden is deze norm niet altijd haalbaar.Dit netwerk draagt bij aan de veiligheidsbeleving en betrokkenheid van de inwoners. Alleen met hulp van inwoners, bedrijven en zorgverleners is
Gym- en Volleybalvereniging Aspasia
Gezellige omnivereniging voor jong en oud.Met zowel trainingsmogelijkheden in Hazerswoude als in Koudekerk voor Volleybal en Gymnastiek.
Historisch Genootschap Koudekerk
Het bevorderen van de belangstelling voor en de kennis van de geschiedenis in het algemeen en van Koudekerk aan den Rijn en omstreken in het bijzonder. Het HGK is opgericht in 1989 en al bijna 35 jaar actief in en rondom Koudekerk aan den Rijn met het in kaart brengen van de lange en rijke geschiedenis. Door middel van lezingen, excursies, publicaties en tentoonstellingen brengen wij de geschiedenis onder het voetlicht.
Trouble Tree FolkConcerts
Wij zijn Trouble Tree Folkconcerts, een non-profit folkclub in Koudekerk aan de Rijn, midden in het groene hart van de Randstad. Al 26 jaar organiseren we jaarlijks acht tot tien concerten. Wij zijn een luisterpodium. Bij ons vind je folk, blues, singersongwriters en wereldmuziek, onder het motto eerlijke muziek voor luisterende oren. TTfolk draait geheel op vrijwilligers. Ons podium staat in de gezellige Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk a.d.Rijn. Onze concerten beginnen rond half
Festival Onderuit
Een festival in de Lagewaardse polder met theater, dans, kunst, poëzie en muziek.
The Mop Company (TMC)
Dweilband "The Mop Company" is onderdeel van Muziekvereniging KNA en de gezelligste dweilband van Koudekerk aan den Rijn!Wij zijn te boeken voor al uw feesten en partijen!
Muziekvereniging Kunst Na Arbeid
Wij zijn muziekvereniging KNA! De gezelligste en leukste muziekvereniging van Koudekerk en omstreken. Zin om te musiceren of te komen luisteren? Neem dan contact met ons op!
Badminton Overdag
Bij BADMINTON OVERDAG wordt al sinds 1988 recreatief badminton gespeeld. Tot mei 2014 gebeurde dat in de Rijnstreekhal te Alphen aan den Rijn. Maar vanaf mei 2014 is Badminton Overdag naar De Ridderhof te Koudekerk aan den Rijn verhuisd. Elke woensdagochtend komen badmintonliefhebbers van 9.00 tot 11.00 uur bij elkaar voor een sportief partijtje badminton. Omdat BADMINTON OVERDAG geen vereniging of club is, kan iedereen komen badmintonnen zonder dat een lidmaatschap is vereist. BADMINTON
Stichting Welzijn Ouderen Koudekerk
Onze Stichting heeft als doel: Voor de ouderen van Koudekerk aan den Rijn activiteiten te organiseren, waarbij gezelligheid en plezier voorop staan.Daartoe organiseren wij gedurende het jaar bijeenkomsten waarbij ook ouderen uit de voormalige Gemeente Rijnwoude en de huidige Gemeente Alphen aan den Rijn van harte welkom zijn.
Dierenweide Koudekerk aan den Rijn
Welkom op de dierenweide. Waar je kan kijken naar onze mooie geiten en kippen.
De Zonnebloem, afd. Rijnwoude - Noord
De Zonnebloem afdeling Rijnwoude - Noord is actief in Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk. Vrijwilligers gaan bezoeken volwassenen met een lichamelijke beperking of gaan met hen op pad. Motto: Er kan zoveel meer dan je denkt
Conditiegroep Koudekerk
Conditiegroep Koudekerk aan den Rijn. Wij sporten iedere zaterdag ochtend van half negen tot half tien in de Ridderhof. We starten in de eerste week van September tot eind Juni. We doen een gevarieerd programma met veel verschillende oefeningen.