Welkom in Alphen aan den Rijn

Ontdek je wijk en dorp, ontmoet elkaar en organiseer mee in Alphen aan den Rijn.

In Alphen aan den Rijn zijn we begonnen met het eerste online dorpsplatform: Koudekerk aan den Rijn. Ga naar 'dorpen' om een kijkje te nemen.

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema, doelgroep, maar ook per wijk zoeken naar een passende activiteit. Tip: Als je bent ingelogd, kun de Agenda printen of downloaden!

Bij Prikbord vind je oproepen van en voor betrokken inwoners en organisaties. Plaats hier een berichtje als je hulp zoekt of juist hulp kunt bieden! Meer ontdekken over je eigen dorp? Bij Dorpen vind je deelnemende dorpen, startend met Koudekerk aan den Rijn.

Benieuwd welke organisaties en bewonersinitiatieven actief zijn en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Organisaties. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en wijk.

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze plek? Ga naar je eigen dorp en klik daar 'meld je aan'. Het is gratis voor bewonersinitiatieven en organisaties.

Hulp nodig bij het gebruik van dit platform of in je eigen dorp in Alphen aan den Rijn starten? Mail info@wijkconnect.com of als je bent ingelogd de knop 'hulp' nodig' bovenaan. We helpen je graag verder.